Oändliga Reflektioner


Oändliga Reflektioner är ett konstnärligt projekt som utforskar hur synen på den tjocka kroppen kan vidgas genom utomhusfotografi i naturen. Genom fotografi och samtal strävar jag efter att visa den rika mångfalden som den tjocka kroppen kan representera, vilket står i kontrast till den ofta homogena bilden av den tjocka kroppen som framställs i media.


Projektet pågår under alla årstider, men sommarens värme skapar mer bekväma förhållanden för fotografering utomhus. Olika tider på dygnet och årstider bidrar till en naturlig variation och ökar projektets mångfald.

Projektets struktur innebär att vi möts upp och väljer en plats i naturen. Vi inleder med en konversation om förhållandet till kroppen. Utifrån detta samtal genomför vi fotograferingen. Det kan innebära att vi belyser något man tycker om, något man känner sig osäker kring eller något man vill utforska gemensamt med andra. Det finns många olika sätt att närma sig ämnet på. Jag räknar med att det tar ungefär 1-2 timmar totalt, där själva fotograferingen tar cirka 10-15 minuter. Efteråt går vi igenom bilderna och fortsätter samtalet; om det känns rätt kan vi fortsätta fotograferingen. Du är välkommen att komma själv, ta med en vän, partner eller vara en del av en grupp – det bestämmer du!

Om möjlighet ges, badar vi också!


Jag kommer utgå från Stockholm och ha ca 1-2 lediga tider per vecka. När jag reser runt i Sverige skriver jag till dig som skrivit in dig i den orten jag reser till. Har du något eget förslag på tid eller vet att du ska till Stockholm en speciellt datum så hör av dig kan vi försöka boka in oss i förväg.


Här hittar du tiderna:

https://calendar.app.google/wkVL3z47ZopPZ7SN7


Anmäl dig på:

https://forms.gle/Te7aySMANZDzB45a6

Pågående projekt